Ondertussen in Bahrein | Hoog bezoek voor Red Bull Racing in Bahrein


Tussen al het belangrijke nieuws  in aanloop naar of tijdens een Grand Prix-weekend  kan je  best wat dingen missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ....' op de hoogte van de zin en onzin op de paddock tijdens de Grand Prix van Bahrein.
David Beckham op bezoek bij Red Bull Racing
Het team van Red Bull Racing tijdens de Grand Prix van Bahrein van afgelopen weekend hoog bezoek in de paddock. Niemand minder dan de wereldberoemde oud-voetballer David Beckham was bij het Oostenrijkse team aanwezig om de Bahreinse Grand Prix te aanschouwen. Helaas zag hij Red Bull Racing daar niet uitblinken.



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


Absolute pleasure welcoming @davidbeckham to the @redbullracing garage at the #BahrainGP! ?????? #AstonMartinRedBullRacing #F1 #Bahrain #davidbeckham
Een bericht gedeeld door Christian Horner (@christianhornerofficial) op 1 Apr 2019 om 1:31 (PDT)





Marko verwoordt Ferrari-motor
De Ferrari-motor heeft de concurrentie in Bahrein weggeblazen. Op het rechte stuk was er sprake van vier tienden winst in de race ten opzichte van Mercedes.. 'De Ferrari motor gaat zoals de wind', grapte Marko zondag in de paddock volgens Formula Passion . De Oostenrijker maakte een vergelijking met stevige wind die er stond op het circuit. 'Ik heb nog nooit met zulke harde wind gereden', zei Esteban Ocon bij Ziggo Sport voor de race.
Leclerc kreeg complimenen van Hamilton
Charles Leclerc kreeg in de zogenaamde green room complimenten van Lewis Hamilton voor de manier waarop hij had gereden. Leclerc reed lang aan de leiding, maar verloor in de slotfase van de GP van Bahrein de koppositie door problemen met de motor.

"You drove fantastically... you've got a long future ahead of you"???? Big respect for @Charles_Leclerc from the race winner ???? #BahrainGP ???????? #F1 pic.twitter.com/QHiuz3uoPZ
— Formula 1 (@F1) 31 maart 2019




Vettel even naar het toilet tijdens kwalificatie
Sebastian Vettel reed zaterdag tijdens de laatste kwalificatiesessie in Bahrein slechts één run. De viervoudig wereldkampioen had evenals Max Verstappen maar één setje nieuwe banden, maar de Duitser had ook een andere goede reden om wat langer in de garage te blijven staan: 'Ik moest naar het toliet.'



 

 
 


 
 

Dit bericht bekijken op Instagram

 


 
 
 


 
 


 
 
 


For the people that were asking why Seb was leaving the car at the beginning of Q3: . „I didn't have the desire to go out on used tyres. I told that the team. Also I had to go to the toilet." . . Good luck for the Race today ????????
Een bericht gedeeld door Sebastian Vettel #5 ???????????????? (@vettelfamily) op 31 Mrt 2019 om 1:40 (PDT)





Familie Raikkonen aanwezig in Bahrein
Kimi Raikkonen heeft dit raceweekend wel hele speciale gasten uitgenodigd in de pitbox. Tijdens de kwalificatie konden we al even genieten van zijn vrouw, maar ook bracht de Fin zijn kleine dochtertje mee. Schattig! 

RACE DAY! ???? And Kimi's little girl can't wait ???? #BahrainGP #F1 (PS: How cute? ????) pic.twitter.com/msuVL9YoQN
— Formula 1 (@F1) 31 maart 2019




Leclerc is blij met pole, maar denkt al aan de race
Charles Leclerc is blij met het behalen van zijn allereerste pole position, maar is er op zijn persoonlijke twitter-account al van doordrongen dat de punten pas morgen na de race uitgedeeld worden.

Poooooole Position ???? Special day and a day I will always remember but tomorrow is the day where points are scored, let's focus on that. ???? pic.twitter.com/lRU64zt33B
— Charles Leclerc (@Charles_Leclerc) 30 maart 2019




Van Gameren spreekt teleurgestelde Verstappen-fans moed in
Nee, het was de kwalificatie waarop Max Verstappen gehoopt had. De Nederlander moest zich, net als zo vaak in 2018 tevreden stellen met P5, maar constateerde voor de camera's van Ziggo Sport dat het verschil met vorig jaar meer dan verdubbeld was. Rob van Gameren bood de teleurgestelde Verstappen en zijn fans een doekje voor het bloeden op Twitter.

Je hebt bij dit interview met Max bijna een déjà-vu naar zowat elke willekeurige kwalificatie in 2018: kansloos op de zaterdag, maar wel met enig optimisme voor de race. Teleurgestelde fans: je kan er komende nacht een uur minder over piekeren ???? #F1 pic.twitter.com/ioAbmT1i5b
— Rob van Gameren (@VanGamerenF1) 30 maart 2019




Verstappen bereidt zich jonglerend voor op kwalificatie
Max Verstappen bereidt zich al jonglerend voor op de kwalifcatiesessie van vanmiddag. De Nederlander wil geconcentreerd aan de start verschijnen en geeft ook nog even een showtje weg. 

Max Verstappen bereidt zich voor op de belangrijke kwalificatie van vanmiddag! pic.twitter.com/Id9i14rMan
— F1 Maximaal (@F1Maximaal) March 30, 2019 :15 (PDT)










Top Headlines