Christijan Albers uit kritiek op Red Bull: ‘Zó ongeorganiseerd’

Voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers hoopt dat Max Verstappen niet zijn gehele carrière bij Red Bull Racing blijft rijden. Het Oostenrijkse team zou in de weg staan van de ontwikkeling van Max, zo denkt Albers.
In de Telegraaf Formule 1-podcast is Albers iedere week te gast bij Erik van Haren. Deze week spraken ze over Red Bull en de motorbevriezing, wat het team uit Milton Keynes zo graag wilde invoeren.
Volgens Albers is het maar te hopen dat de Honda-motor goed genoeg is voor de komende jaren, anders verwacht hij dat Helmut Marko en Christian Horner flink gaan lopen schoppen tegen het Japanse bedrijf.
“Als dadelijk blijkt dat de Honda-motor niet goed genoeg is, gaan ze daar weer over janken. Het is altijd iets. Ik word van Red Bull een beetje moedeloos”, zo begint Albers.
Max Verstappen, dé superster van Red Bull Racing, moet het misschien ook maar bij een ander team gaan proberen, zo denkt de voormalig F1-coureur.
“Alles bij Red Bull moet op een bepaalde manier gebeuren, zo ook de communicatie. Maar de manier waarop Horner zo openlijk over Verstappens contract praat, vind ik niet goed. Bij een Mercedes is het allemaal veel professioneler. Red Bull is zó ongeorganiseerd”, aldus Christijan.
Het bericht Christijan Albers uit kritiek op Red Bull: ‘Zó ongeorganiseerd’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines