Wolff: ‘Pas met Verstappen in gesprek wanneer toekomst Hamilton duidelijk is’

Max Verstappen had vorige week verteld dat hij voorlopig nog niet aan een eventuele overstap naar Mercedes denkt. Toto Wolff denkt precies hetzelfde, hij gaat pas met de Nederlander in gesprek wanneer er duidelijkheid is over de toekomst van Lewis Hamilton.
Er wordt veel gesproken over de toekomst van Lewis Hamilton in de Formule 1. De regerend wereldkampioen heeft een nieuw contract getekend voor één bij Mercedes, maar wat gaat hij daarna doen? Verlengt hij zijn contract opnieuw of gaat hij met pensioen.
Toto Wolff gaat echter nog niet met andere coureurs in gesprek, totdat er meer duidelijkheid is over Hamilton en Bottas. “Als Lewis bij ons wil blijven, zal dat ook gebeuren”, begint de Mercedes-teambaas.
“We hebben met zowel Hamilton als Bottas veel bereikt. We zullen eerst met hun praten over 2022. Max is een geweldige coureur, maar gaan niet met hem in gesprek voordat we duidelijkheid hebben over onze huidige coureurs”, aldus Wolff. Het bericht Wolff: ‘Pas met Verstappen in gesprek wanneer toekomst Hamilton duidelijk is’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines