Doornbos over strijd tussen Verstappen en Hamilton: ‘Het is echt bloedspannend’

De strijd om het wereldkampioenschap is begonnen en na twee races scheelt het maar één punt tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Robert Doornbos is van mening dat het nog nooit zo spannend is geweest.
Max Verstappen wint de Grote Prijs van Emilia Romagna en staat nu maar met één punt achter regerend wereldkampioen Lewis Hamilton. Beide heren hebben dit seizoen een keer P1 en P2 gepakt, maar omdat de Mercedes-coureur in Imola de snelste raceronde had loopt hij een punt voor op de Nederlander.
“Het is bloedspannend”, begint Robert Doornbos bij Ziggo Sport als hij de vraag krijgt wat deze race betekent voor het WK. “Twee races gehad en er zit maar één punt verschil tussen Lewis en Max.”
Volgens Doornbos zal Red Bull Racing dit jaar op elk circuit sterk zijn. “Het zijn twee totaal verschillende circuits waar we net hebben gereden, maar wat we wel hebben gezien is dat Red Bull op elke baan competitief gaat zijn.”
Hoewel Verstappen erg dominant was in zijn RB16B, had zijn teamgenoot Sergio Pérez niet bepaald een topdag. De Mexicaan ging op zondagmiddag van ‘hero naar zero’, zo zegt de Ziggo Sport-analist. Pérez finisht door enkele fouten buiten de punten.
Het bericht Doornbos over strijd tussen Verstappen en Hamilton: ‘Het is echt bloedspannend’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines