Christian Horner heeft twijfels bij gerucht rondom George Russell en Mercedes

Volgens Daily Mail is de kans aanwezig dat George Russell dit seizoen nog coureur wordt voor Mercedes. Echter heeft Red Bull-teambaas Christian Horner twijfels rondom het gerucht dat gisteren naar buitenkwam.
Groot nieuws uit Engeland, volgens Daily Mail is de kans groot dat Bottas dit jaar nog vervangen wordt door Russell. De Finse coureur zou niet goed genoeg presteren voor het Duitse team. Russell daarentegen heeft vorig jaar in Bahrein bewezen dat hij het zitje wel waard is.
Toen Lewis Hamilton werd besmet met het coronavirus in 2020, verving de Williams-coureur hem bij Mercedes. Russell liet zien dat hij beter was dan Valtteri Bottas, en dat is niet onopgemerkt gebleven bij het team die momenteel bovenaan staat in het kampioenschap.
Daily Mail verwacht dat Bottas dit jaar nog zijn stoeltje moet afstaan aan de jonge Brit. Alleen heeft Christian Horner zijn vraagtekens bij het gerucht, hij ziet het niet zo snel gebeuren.
“Valtteri kan snel zijn, dat heeft hij laten zien. We moeten zien hoe het gaat lopen, maar Bottas heeft het geweldig gedaan de afgelopen jaren. Ik zou erg verrast zijn als ze George Russell dit jaar nog op zijn plek zetten”, wordt Horner geciteerd door Independent .
Het bericht Christian Horner heeft twijfels bij gerucht rondom George Russell en Mercedes verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines