Lewis Hamilton: ‘Ik heb in Spanje enorm veel geleerd van Verstappen’

Lewis Hamilton wint de Grote Prijs van Spanje na opnieuw een spannend duel met Max Verstappen. De Nederlander zag Hamilton met grote snelheid dichterbij komen en moest op een gegeven moment zijn eerste plaats afstaan. De Mercedes-coureur heeft deze race naar eigen zeggen veel geleerd van Verstappen.  
Het 2021-seizoen begint beter dan ooit voor Lewis Hamilton. Gisteren pakte hij in Spanje zijn vierde zege van het jaar. Max Verstappen heeft de meeste ronden aan leiding gelegen. Lewis Hamilton reed zoveel laps achter de Red Bull-coureur, dat hij nieuwe dingen over zijn rijtechniek te weten is gekomen.
“Het was een hele goede dag”, begint Hamilton tijdens de persconferentie na afloop van de GP in Barcelona. “Ik heb heel veel geleerd van Verstappen, veel meer dan alle voorgaande jaren.”
Wat Hamilton precies heeft geleerd kan hij niet zo goed uitleggen . “Dat kan ik niet precies zeggen, maar wanneer ik zo dicht achter hem rijd zie hoe hij zijn auto bestuurt. Dus wat dat betreft was het een hele goede race”, eindigt de regerend wereldkampioen.
Het bericht Lewis Hamilton: ‘Ik heb in Spanje enorm veel geleerd van Verstappen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines