Max Verstappen heeft genoeg van ‘underdog praatjes’ bij Mercedes

Na de overwinning van Lewis Hamilton in Spanje begonnen de Brit en zijn teambaas, Toto Wolff, zichzelf direct in te dekken voor de Grand Prix van Monaco. Mercedes heeft in 2021 drie van de vier races gewonnen en mocht evenveel races vanaf pole beginnen, maar de Duitsers willen ons nog steeds doen geloven dat Red Bull Racing de sterkste auto heeft.
Lewis Hamilton wilde na afloop van de Grand Prix van Spanje direct duidelijk maken dat zijn Mercedes W12 het moeilijk zal hebben in de straten van Monte Carlo, over twee weken. Dit terwijl de Brit op het Circuit de Catalunya aanmerkelijk sneller was dan de RB16B van Verstappen.
“Red Bull is duidelijk de favoriet in Monaco”, liet Hamilton weten aan de aanwezige pers in Catalonië. Rivaal Max Verstappen is ondertussen wel een beetje klaar met het indekken van Mercedes. De Nederlander laat duidelijk merken dat het niet de eerste keer is dat de zevenvoudig wereldkampioen dit zegt.
“Dat zeggen ze bij Mercedes voor elke race…” , aldus Verstappen tegenover De Telegraaf.
Toch is Max wel van mening dat Monaco anders zal zijn dan de races die we tot nu toe gehad hebben. Door de krappe straten van het prinsdom is inhalen bijna onmogelijk. Hierdoor wordt de race voor 90% op zaterdag gewonnen.
“Monaco is wel een ander verhaal, bijna alles draait daar om de kwalificatie”, zo weet Max te melden.
Het bericht Max Verstappen heeft genoeg van ‘underdog praatjes’ bij Mercedes verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines