Lewis Hamilton wil voor zomerstop nieuw contract hebben getekend

Lewis Hamilton denkt voorlopig nog niet aan stoppen. De Mercedes-coureur wil dit keer vroegtijdig zijn contract verlengen, zo wil hij relaxt vakantie kunnen vieren. Dit jaar tekende Lewis op het allerlaatste moment een nieuw contract.
Het mocht even duren, maar in februari had Lewis Hamilton alsnog zijn contract verlengd bij Mercedes. Echter loopt deze het einde van dit seizoen weer af en staat hij voor een keuze: stopt hij of gaat de coureur nog even door?  
Als het aan de zevenvoudig wereldkampioen ligt gaat hij nog een jaar door, alleen wil hij dit keer niet zo lang wachten omtrent zijn nieuwe contract. Nog voor de zomerstop wil Hamilton duidelijkheid.
“We willen niet meer in zo’n zelfde situatie belanden als in januari en februari, het heeft mijn hele winter verpest”, begint Lewis tegenover de BBC . “Je bent er niet even lekker tussenuit en relaxt, het voelde daarom ook niet alsof ik vakantie had. Ik weet zeker dat het ook niet fijn was voor Toto Wolff.”
Zo’n zelfde situatie wil Hamilton dus vermijden. “We hebben nog 19 races te gaan, maar het zou fijn zijn om iets te hebben voor de zomerstop. Dan kunnen we gerust de stop ingaan met een duidelijk beeld voor de toekomst”, besluit de Mercedes-coureur.
Het bericht Lewis Hamilton wil voor zomerstop nieuw contract hebben getekend verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines