Directeur Dutch GP wil alleen Grand Prix met volle tribunes

Zonder publiek zal er geen Grand Prix in Zandvoort georganiseerd worden, dat laat Robert van Overdijk, CEO van het circuit, zelf weten. De race op Nederlandse bodem staat gepland voor 5 september.
Vanwege de uitbraak van het coronavirus kon de Grand Prix van Nederland vorig jaar niet doorgaan. Met het plan dat nu is opgesteld en de positieve vooruitzichten, hoopt Zandvoort in september de koningsklasse te mogen verwelkomen.
Robert van Overdijk, directeur van de Dutch GP, wil alleen een race met publiek. “We willen een evenement met volle tribunes”, begint hij tegenover het Noordhollands Dagblad . “We kunnen niet in een glazen bol kijken, maar het ziet er op dit moment positief uit.”
“Steeds meer mensen worden gevaccineerd en tijdens de Field Labs is veel kennis opgedaan met sneltestbewijzen”, aldus Van Overdijk. Met een vaccinatiebewijs of een negatieve test hoopt de organisatie dan ook bezoekers te mogen ontvangen.
Om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen, ligt er nu al een veiligheidsplan van maar liefst 329 pagina’s klaar. Rob Langenberg, verantwoordelijke voor de mobiliteit, laat weten dat men er alles aan doet om extreme drukte op bepaalde plekken te voorkomen.
Het bericht Directeur Dutch GP wil alleen Grand Prix met volle tribunes verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines