Lando Norris heeft geen interesse om Ricciardo te helpen: ‘Zijn beslissing om naar McLaren te komen’

McLaren-coureur Lando Norris is in 2021 vooralsnog een stuk beter bezig dan zijn nieuwe teamgenoot, Daniel Ricciardo. De Australiër kan maar moeilijk wennen aan de MCL35M, waar Lando al compleet vertrouwd mee is. Maar Ricciardo zal het toch helemaal zelf op moeten lossen, aangezien hij vanuit Norris geen hulp gaat krijgen.
Vorig jaar had Norris een geweldige band met zijn teamgenoot, Carlos Sainz, waarmee hij alles deelde. Maar sinds de komst van Ricciardo is de jonge Brit serieuzer geworden, aangezien de voormalig Red Bull- en Renault-coureur een bewezen racewinnaar is. Norris wil zich kunnen meten met de Australiër.
Hierom geeft Lando ook geen tips aan Ricciardo om beter te worden in de McLaren. Volgens Norris moet hij dat maar mooi zelf oplossen, aangezien hij degene is die zo graag naar McLaren wilde komen.
“Het was zijn beslissing om naar McLaren te komen, hij kon ook de beslissing maken om ergens anders heen te gaan. Dan is het aan hem om hier te presteren, zo simpel is het”, laat Norris weten aan GPFans. “Hij moet het nu laten zien, het is niet mijn taak om hem daarin te helpen.”
Het bericht Lando Norris heeft geen interesse om Ricciardo te helpen: ‘Zijn beslissing om naar McLaren te komen’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines