Robert Doornbos: ‘Krijgen het hele seizoen een spannend gevecht te zien’

Max Verstappen heeft zijn beste seizoensstart ooit, maar dat geldt ook voor Lewis Hamilton. Op dit moment scheelt het 14 punten tussen de beide heren. Hoewel het er nu voor Mercedes beter uitziet, denkt Robert Doornbos dat we het hele seizoen een spannende titelstrijd zullen zien.
In Bahrein leek de RB16B de snellere auto te zijn, maar integendeel tot Barcelona. Het gat tussen de Nederlander en de regerend wereldkampioen is klein en dit kan voor het eerst zijn dat Verstappen serieus voor de titel kan vechten.
“Laat ik vooropstellen dat een team als Mercedes niet zomaar met een achterstand begint. Dat was dit jaar wel het geval, daarom waren we allemaal zo enthousiast in Bahrein. Ik zelf ook, maar meer in de zin van ‘we krijgen een echt titelgevecht’”, begint Doornbos tegenover Motorsport.com Nederland .
De Ziggo Sport-analist stelt dat Red Bull erg tevreden mag zijn over hun start. “Dit is by far het beste begin van Max ooit. Het nadeel is alleen dat Mercedes ook de beste seizoensstart heeft beleefd met Lewis Hamilton.”
Volgens Doornbos gaat het er echt om spannen. “Ik verwacht nog steeds dat we het hele seizoen een spannend titelgevecht gaan zien. Het ene circuit zal in het voordeel zijn van Mercedes en het andere circuit zal in het voordeel zijn voor Red Bull”, concludeert hij.
Het bericht Robert Doornbos: ‘Krijgen het hele seizoen een spannend gevecht te zien’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines