McLaren-baas hoopt op crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton

Zak Brown, baas van het McLaren Formule 1-team, ziet dat zijn equipe dit seizoen aan het strijden is om de derde plaats in het constructeurskampioenschap, samen met Ferrari. De Amerikaan hoopt dat een eventuele crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton ervoor gaat zorgen dat zijn coureurs ook nog een kans hebben op een overwinning.
Tot nu toe hebben de strijders om het kampioenschap in de Formule 1, Max Verstappen en Lewis Hamilton, het redelijk rustig aan gedaan in de gevechten met elkaar. In Imola raakten de twee elkaar licht, tijdens de inhaalactie van Verstappen, maar voor de rest zijn de acties ‘schoon’ tussen beide heren.
Zak Brown verwacht, en hoopt, dat het binnenkort niet meer zo lieft blijft tussen beide heren. Ten eerste om de spanning in het kampioenschap groter te maken en ten tweede om ervoor te zorgen dat Lando Norris of Daniel Ricciardo een kans hebben op een overwinning.
“Lewis heeft de afgelopen jaren een redelijk makkelijk kampioenschap gehad, maar Max zorgt ervoor dat het een échte rivaliteit is”, zo meent Brown. “Het is denk ik slechts een kwestie van tijd voordat ze zich niet meer inhouden in de eerste bocht. Dat kan ons gedurende het jaar wat kansen bieden”, aldus de McLaren-baas.
Het bericht McLaren-baas hoopt op crash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines