‘Nordic Entertainment Group opent gesprekken met Jack Plooij en Olav Mol’

Volgens Motorsport.com heeft de nieuwe rechtenhouder van de Formule 1-beelden de gesprekken al geopend met Olav Mol en Jack Plooij. De commentator en pitlane-reporter zijn nu in dienst van Ziggo Sport, maar door het vertrek van de uitzendrechten daar, is de kans groot dat zij meegaan richting de Nordic Entertainment Group.
Chris Woerts maakte maandagavond bekend dat Ziggo Sport, al negen jaar de rechtenhouder van de Formule 1-uitzendingen, de bieding had verloren op de rechten vanaf 2022 . Het Scandinavische NENT (Nordic Entertainment Group) had met een bod van meer dan 30 miljoen euro meer geboden dan wie dan ook.
Via het platform ViaPlay zal de Formule 1 uitgezonden gaan worden in Nederland, waardoor er wéér een betaalzender bijkomt voor de sportliefhebbers. Volgens Woerts heeft NENT ook al de uitzendrechten van de Bundesliga overgenomen en wordt er werk van gemaakt het darten weg te halen bij RTL7.


Mol en Plooij


Olav Mol liet in een reactie aan het AD al weten dat hij nog niet klaar is met het spelletje en dat hij hoopt dat de Formule 1 nog niet klaar is met hem. Volgens Motorsport is het laatste niet aan de orde, aangezien NENT het gesprek aan is gegaan met Mol en pitreporter Jack Plooij. Als de partijen er uitkomen, blijven de heren gewoon onderdeel van de koningsklasse van de autosport, ook na 2021. Het bericht ‘Nordic Entertainment Group opent gesprekken met Jack Plooij en Olav Mol’ verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines