Rich Energy-baas reageert op vertrek Ziggo Sport uit de Formule 1

William Storey, eigenaar en oprichter van Rich Energy, heeft op Twitter gereageerd op het aanstaande vertrek van Ziggo Sport uit de Formule 1. Het Nederlandse bedrijf, dat al negen jaar verslag doet van de koningsklasse van de autosport, heeft de strijd om de uitzendrechten verloren van de Nordic Entertainment Group , die het stokje in 2022 overnemen.
In 2019 was Rich Energy prominent aanwezig in de Formule 1, toen de energieblikjesfabrikant de hoofd- en titelsponsor was van Haas F1 Team. De samenwerking tussen Haas en Rich Energy duurde echter niet lang, aangezien William Storey in juni de stekker uit het project trok, wat leidde tot veel commotie in het paddock.
De Brit loopt al maanden te roepen dat hij volgend jaar terugkeert in de Formule 1 en laat nu ook weer op Twitter weten dat hij niet kan wachten om samen te werken met de Nederlandse televisie in 2022. Maar dat dat niet met Ziggo Sport is, is het vermelden waar voor Storey.
“Interessant om te zien hoe de Nordic Entertainment Group op meerdere vlakken de Formule 1-uitzendrechten overneemt, waarbij ze Ziggo Sport in Nederland hebben verdreven. Ik kijk er naar uit om samen te werken met ze”, aldus de Rich Energy-baas.Interesting to see @nent_group buying up swathes of @F1 tv rights including ousting @ZiggoSportF1 in Holland. I look forward to working with them #F1 #RichEnergy #Business #Entrepreneur #Television #MediaRights #Sport #Growth pic.twitter.com/ercJwJ5mbr — William Storey (@richenergyceo) May 18, 2021

Het bericht Rich Energy-baas reageert op vertrek Ziggo Sport uit de Formule 1 verscheen eerst op GP33 .

Top Headlines

Oudere Top Headlines